YDAM-logo

Vores mission

YDAM er Yngre Danske AkutMedicineres interesseorganisation, oprettet under DASEM, som selvstændig organisation.

YDAMs mission er først og fremmest at repræsentere og give stemme til yngre danske akutmedicinere i Danmark. Visionerne sættes på den årlige generalforsamling, afholdt under DASEMs årsmøde.

Missionen for 2019 er først og fremmest at skabe fokus på yngre akutmedicineres arbejdsforhold og sikre at vi ikke i Danmark begår samme fejl som er set flere steder i udlandet med uacceptable vagtbelastninger og urealistiske bemandinger.

Derudover ønsker YDAM at præge udviklingen af det nye speciale og sprede budskabet om alle de fantastiske kompetencer en specialisering i akutmedicin giver.

Dette forsøger vi bl.a. ved udviklingen af akutmedicineren.dk, en akutmedicinsk portal og samlingspunkt for YDAMs medlemmer. Visionen er at skabe en portal for akutmedicinsk relevant information, som kan bidrage til en større selvforståelse og en positiv udvikling for det akutmedicinske speciale i Danmark.

Mød YDAMs bestyrelse og teamet bag akutmedicineren.dk

Vi er alle passionerede omkring akutmedicin og FOAMed. Mød os herunder. Vi er altid interesserede i at udvide holdet af bidragsydere til akutmedicineren.dk så hvis du er interesseret og har noget at byde til indenfor akutmedicin skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os!

21267442_10155676849354166_1269969678_o

Emil Iversen

Formand

Yngre læge med interesse for akutmedicin. Aktuelt ansat på akutafdeling på King's College Hospital i London

avatar-1577909_640

Katrine Nissen

Næstformand

avatar-1577909_640

Stefan Gärtner

Kasserer

Peter

Peter Tagmose Thomsen

Menigt medlem

Yngre læge med interesse for akutmedicin. Særinteresse i uddannelse- og undervisning, og metakognition i akutmedicin. Subinteresse i neurologi / psykiatri / geriatri / pædiatri. Menigt bestyrelsesmedlem i DASEM. Medredaktør af Den akutte patient 4. udgave. EMCC kursus instruktør ved Eric Dryver (Lund), og underviser på hoveduddannelsen i akutmedicin i Lund. Ansat på S:t Göran hospital, akutmodtagelse / neurologi, Stockholm

_C4D8373

Birgit Falk Riecke

Menigt medlem

Yngre læge med interesse for Akutmedicin. I hoveduddannelse i Nefrologi. Særinteresse i akutmedicinsk og muskuloskeletal ultralyd, uddannelse og ledelse, samt palliation.  Holdleder af Konsulenthold af See-&-Treat-læger i akutafdelingen Nordsjællands Hospital. Nuværende arbejdsplads - Nefrologisk afdeling P, Rigshospitalet.

Danny

Danny Yu

Menigt medlem

Yngre læge med interesse for akutmedicin. Præ-kursist til HU-akut medicin. Særinteresse i uddannelse og undervisning. Subspeciale interesser anæstesi / nefrologi / intern medicin. YL-repræsentant Reg.Sj. i Uddannelsesrådet for akutmedicin i RegionØst. Nuværende arbejdsplads – Akutafdelingen Køge, Sjællands Universitets Hospital.

avatar-1577909_640

Louis Harder

Menigt medlem

avatar-1577909_640

Anders Jørgensen

Menigt medlem

avatar-1577909_640

Uswa Nissar Anjum

Suppleant

avatar-1577909_640

Christa Lomholt

Suppleant

Kontakt bestyrelsen

Har du forslag til akutmedicineren.dk eller spørgsmål til bestyrelsen er du velkommen til at kontakte os!