YDAM sætter pris på...

I Yngre Danske Akutmedicinere ønsker vi løbende at fejre de af vores kollegaer, som gør en ekstra forskel for vores uddannelse, speciale og arbejdsmiljø. I hverdagens hastige tempo og virvar af patienter kommer vi alt for ofte til at glemme at værdsætte og sætte ord på den forskel vi hver især gør for hinanden. Ved at nominere din kollega til en af YDAMs tre priser, viser du din kollega at de gør en forskel.

Du kan nominere din kollega til en eller flere af YDAMs tre priser:

Der åbnes for nomineringer til priserne hvert år i månederne op til årsmødet fra cirka januar. Nedenfor kan du se hvad hver af priserne uddeles for, nominere din kollega i den relevante webform samt se hvem der tidligere har vundet prisen.

 

 

Uddannelsesprisen

A webform by Podio - click here to get yours

Tidligere års modtagere af YDAMs uddannelsespris

Anders Jørgensen

2023: Anders Jørgensen

Overlæge i akutmedicin, Hospitalsenheden vest

Dette blev der bl.a. sagt om Anders:

"Anders er UAO i afdelingen. Men han har også bare generelt stort fokus på uddannelse i den kliniske hverdag. Han står aldrig tilbage for at tage 5 min til at forklare procedure, differential diagnoser eller behandlinger. Han er altid klar på supervision og sparring."

Jesper Weile

2022: Jesper Weile

Hoveduddannelseslæge i akutmedicin, Regionshospitalet Horsens

Dette blev der bl.a. sagt om Jesper:

"Jesper har siden jeg var studerende arbejdet utrætteligt på at få indført ultralyd og POCUS i de danske akutmodtagelser. Alle læger i region midt som bruger ultralyd i deres dagligdag skylder ham enten direkte eller indirekte tak herfor."

Dea Kehler

2021: Dea Kehler

Uddannelseschef, Overlæge i akutmedicin, Sydvestjysk Sygehus

Dette blev der bl.a. sagt om Dea:

"Hun har løftet akutafdelingen fra en - som vi husker det som studenter - middelmådig afdeling - til at være regionens førende, 14/16 topscorende kategorier i marts 2021 inspektor besøg. Vi er 3 nyansatte HU’ere og intro’er i kø for at komme hertil. Hun er guld værd"

 

 

Fagligt Fyrtårn

Get your free webform with Podio

Tidligere års vindere af "Fagligt Fyrtårn" prisen

Prisen uddeles for første gang til årsmødet i april 2024

 

 

Kollegaprisen

A webform by Podio

Tidligere års vindere af Kollegaprisen

Prisen uddeles for første gang til årsmødet i april 2024